perjantai 14. syyskuuta 2018

Tänään pika-arvonnassa lippu Habitareen

Pikainen arvonta tänään perjantaina klo 22! Yksi lippu Habitareen tarjolla yhdelle onnekkaalle, joka on vielä ilman lippua suuntaamassa messuille. Kommentoi alle ihan mitä tahansa mukavaa, niin olet mukana arvonnassa. Voittajan nimi julkistetaan tänään perjantaina klo 22, jolloin laitan myös voittajalle lipun QR-kuvan sähköpostiin. QR:n kännykkäkuva testattu tänään infossa ja toimi moitteetta.
Kuvittelin tosissani, että siippani olisi ehtinyt tulla mukaan ja olisimme yhdessä ehtineet viettää harvinaista laatuaikaa kahdenkesken (muista messuvieraista välittämättä) inspiroivilla messuilla käyskennellen. No eihän nuo treffit tietenkään nyt kalenteriin mahtuneet, joten käväisin tänään itsekseni omassa tahdissa nautiskelemassa messutunnelmasta, syömässä sushirullaa ja napsimassa rennosti kännykkäkuvia, joita laitan jakoon Instan puolella ja postauksen verran täällä blogissakin. Mutta, kello 22 laitan arpoen tuon lipun, muistakaa laittaa toimiva sähköposti mukaan :) 

-Jantunen


Lämpimästi tervetuloa seuraamaan matkaamme

Facebook    Blogit    Pinterest  Insta

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti inspiroiduit messuilla ja pääset toteuttamaan niitä tulevassa kodissanne.T.Kati N.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei miten kauniisti sanottu :) <3 Kello lähestyy kymppiä ja lippu on vielä tässä vapaana. Jos Katille kelpaa, niin Habtitaren lippu olisi tarjolla :)

   Poista
 2. Lippu meni Katille kännykkään :) Mukavia messuja!

  VastaaPoista

Sana on vapaa <3 Kiitokset viesteistä

LUETUIMPIA BLOGISSA NYT

Syksyn loppukaneetti

Kuten instagramissa jo ilmoittelinkin, meidän Tuuletuksia-blogi on tullut tienhaaraan. Se ei ole tien pää, vaan risteyskohta, ...