perjantai 8. kesäkuuta 2018

Ihana hetki kampaajallaMelkein vuosi vierähti edellisestä kampaajalla käynnistä.

Se nyt ei sinänsä ole mikään ennätys, riippuu tietysti hiuksista millä välien niitä täytyy siistiä. Tuosta vuodesta 7 kk on mennyt usvassa, päivä - tunti - minuutti - ja joskus sekunti kerrallaan hengitellessä. Kun katastrofi alkoi, kaikki vähänkään bonus-osastoon kuuluva jäi paitsioon. Sitä keskittyi vain selviytymiseen päivästä - tunnista - minuutista ja joskus sekunnista seuraavaan.
Kuten vanhemmuuteen kuuluu

sitä on vaistomaisesti ensisijaisesti turvannut kaikin mahdollisin tavoin lasten hyvinvointia. Samalla olen tolkuttanut itselleni, että vanhempien huolehtiminen itsestään on vähintään yhtä tärkeää, tietysti heidän itsensä takia, mutta myös siksi, että lapsilla olisi elämässään ne vanhemmat, jotka parhailla mahdollisilla voimillaan pystyvät pitämään huolta lapsistaan.


Ensisijaiseen selviytymiseen on kuulunut asuntokauppariidan viemien kulujen hoitamisen lisäksi perheen vaatetus, ruokinta, terveydenhuolto, sekä kuskaukset kouluun ja harrastuksiin. Moneen asiaan on etsitty taloudellista tasoitusta hyöntämällä tarjouksia, alennuksia, kirppiksiä.


Lisäksi meillä on ollut suuri ilo ottaa vastaan myös muutamina lahjoituksina vaatteita, kodintarvikkeita ja apua arjessa selviytymiseen. Niiden vastaanottaminen on herättänyt voimakkaita, ristiriitaisia tunteita. Päällimmäisenä kiitollisuutta toisten hyvästä tahdosta auttaa, mutta samalla valtavaa surua siitä, miten tähän tilanteeseen on tultu. Jokainen tarjottu apu on piirtänyt kuitenkin sydämeen uskon ihmisten hyvyyteen. Toivottavasti jonain päivänä voimme olla taas auttamassa muita.


Kaikkein viimeisimpänä mielessä on ollut ulkonäköön liittyvät asiat. Ja onneksi niin, sillä näin on ollut helpompi kohdata tuo peilistä hämmentynein, väsynein, mustin silmänalusin varustettu laihtunut ihminen, jolla on vieraat vaatteet päällä. Talvi oli aika helppo, koska silloin kaikki muutkin näyttävät jotenkin vähän tavallista ankeammilta...sori siitä ;)


Mutta kevät, äkillinen lämpö ja auringonpaiste, jotka yleensä ovat tuoneet sen onnellisen ja autuaan kesäajan, olivat jo vaikeampi pala. Nyt kevät ei tuonut onnea, koska talokatastrofi ei haihtunut pihasta lumien sulamisen myötä. Tai ei ensin tuonut, mutta kun en millään meinannut lämmetä, niin vitsailin itsekseni, että kevät se vain siitä innostui ja lisäsi lämpöjä mittariin, kunnes ihan vähän aloin sulaa. Ja sen sulamisen myötä havahduin myös ajatukseen, että ehkä nyt olisi jo aika tehdä jotain hyvää ryvettyneelle ulkonäölle. Että jos vaikka sitten ensialkuun kampaajalle... 


Joskus mikään ei ole niin ihanaa, 

kuin päästää irti kaikista arjen huolista, istua  pehmeään kampaajan tuoliin, nojata taakse ja antaa ammattilaisen tehdä saksilla taikojaan. Juuri sellaisen mukavan, leppoisan, kiireettömän hyvän olon hetken lahjoitti meille parturi Adamin Kati.


Kati/ Parturi AdamKiitos vielä ihanista kesähiuksista, Kati <3
Lämpimästi tervetuloa seuraamaan matkaamme
3 kommenttia:

 1. Voi kun olisi ollut sinunkin kuva <3 Kampaajalla käynti on ihanaa, mutta myönnetään, toimin koko perheen kotikampaajana ja raidoitan ja leikkaan omat hiukset itse. ;) Mutta mikään ei voita kampaajalla käynnin hemmottelua.

  Ihanaa viikkonloppua ja kiva kun pääsit hemmotteluun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sama juttu, parturi- ja kampaamopalveluja tehdään perheessä puolin ja toisin täysin itseoppineelta pohjalta, tosin täytyy sanoa, että eipä esimerkiksi tuo perus-ananas pojille kovin kummoisia askartelutaitoja vaadi ;) Tai sitten meillä on vain rima laskettu sopivan alas :)

   Ja mitä minun kuvaan tulee...kiitos, ihana Tiia, kauniista kommentista <3 Mutta minä nautin kovasti siitä, että saan olla varjossa parrasvalojen ulkopuolella, täällä kameran takana. Tärkeintä blogissa on tämä selviytymisen asia ja se, että perhe vielä pelastuisi. Minä olen sivuseikka. Kertoja vain.

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
  2. Pakko vielä lisätä, että huippuhyvin kyllä leikkaat omat hiuksesi! <3

   Poista

Sana on vapaa <3 Kiitokset viesteistä

LUETUIMPIA BLOGISSA NYT

Syksyn loppukaneetti

Kuten instagramissa jo ilmoittelinkin, meidän Tuuletuksia-blogi on tullut tienhaaraan. Se ei ole tien pää, vaan risteyskohta, ...