Tuuletuksen välitilinteko eli välituuletus blogissa

Kun perheemme katastrofi ennen joulua alkoi ja vajaa neljä kuukautta sitten ajattelin pistää blogin pystyyn yhdeksi pelastuslautaksi, en tiennyt, miten paljon hyvää se voisi tuoda monella saralla. En tiennyt aloittaessani bloggaamisesta mitään, enkä tiedä vieläkään, mutta eipä se ole vaarallista.
Blogissa minulla on ollut tavoitteena saada jäsentää ajatuksia ja ymmärtää itsekin paremmin sitä, mitä meille tapahtuu. Tavoitteena on ollut löytää kanava vuorovaikuttaa muiden kanssa, jakaa kokemuksia opiksi, ja rakentaa vahvempaa vertaistukea puolin ja toisin.
Tänään aamulla meni blogissa 20 000 kävijän raja rikki. Se oli omanlaisensa rajapyykki, ja sattumalta onnistuin tuon luvun kääntymisen tilastosivulta bongaamaan. Siinä oli pientä urheilujuhlan tuntua, vaikka ei aamutee nyt varsinaisesti väärään kurkkuun mennyt :)
Toivon kovasti, että täällä käyneistä edes joku olisi saanut ajatuksia vaikkapa siitä, miten hieno mahdollisuus elämä meille ylipäätään on. Toivon myös, että mahdollisimman moni täällä Tuuletuksissa käväissyt osaisi tulevilla talokaupoillaan olla perhettämme ja monia muita vertaisryhmäläisiäni viisaampi.
Perheemme jatkaa matkaa talokatastrofista selviytymisessä. Blogi jatkaa mukanamme ja väläyttelee näkökulmia matkanteostamme. Asumisterveyden tärpeistä ja arjessa selviytymisen askeleista kirjoitan jatkossakin.
Kiitos tähän astisesta vuorovaikutuksesta, on ollut sydänjuuria myöden ilahduttavaa lukea terveisiänne, ajatuksianne, tsemppejä ja palautetta. Ja Ihanaa, jos voidaan jatkaa ajatusten vaihtoa jatkossakin.
Jokainen zemppi on ollut arvokkaampi kuin kukaan voisi uskoakaan. Myös jokainen takapakki, selänkääntö ja hylsy, joita on tullut myös paljon blogin ulkopuolella, mutta osittain blogiinkin liittyen, on antanut kipinää koneeseen jatkaa zemppien voimin kohti maalia terveeseen, turvalliseen kotiin.
Meillä on edelleen sama tavoite - mitä tahansa tapahtuisi, me perhana vieköön selvitään tästä. Ihan takuuvarmasti.
Kaunista päivää toivottelee,
Jantunen
Lisää lukemista
Lämpimästi tervetuloa seuraamaan matkaamme
Kaunis kiitos kommenteista, joita voit kirjoitella myös anonyymisti.

Kommentit

  1. <3 Ihana sinä ja täysillä hengessä ollaan mukana <3 Tämä blogi on sitä paitsi syvällinen, samalla silti kepeä ja valoisakin, joten olet kyllä onnistunut niin hienosti. <3 Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihana, hauska, kaunis ja viisas Tiia <3 Tavoitteena on jonain päivänä isot onnistumisen ja selviytymisen juhlat, jonne saa kutsua kaikki ne ihmiset, jotka ovat soutaneet aallokossa airoja tässä meidän pirullisessa kirkkoveneessä kukin omalla zemppauksellaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa <3 Lämmin kiitos kommenteista ja viesteistä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten päästä eroon turhasta tavarasta helposti?

Onnea uuteen kotiin X Talon ostajan self-helppari

Mitä joulu toi meille tänä vuonna?