Leppoisaa äitienpäivän viettoa

Kuva Pinterest/Tuuletuksia


Äitienpäivä on sellainen tunteikas päivä, jolloin ei tarvitse tapahtua mitään ihmeellistä, sillä se on niin ihmeellistä itsessään. Sitä pysähtyy miettimään suhdettaan yli sukupolvien omaan äitiin, kauan sitten täältä poistuneisiin isoäiteihin, vahvoihin ja merkittäviin äiti- ja naishahmoihin, omiin lapsiin, ja ehkä jonain päivänä mahdollisesti heidän lapsiinsa. 
Eilen perheen isäntä oli monen vuoden tauon jälkeen ollut juhlissa oikein hyvästä syystä pitkän kaavan mukaan ja oli tänään niin väsynyt, että äiti ja jälkikasvu hoitivat aamun juhlallisuudet leppoisan arkisissa tunnelmissa keskenään. 


Aamupuuroon tuli juhlan kunniaksi hieman mansikoita ja pensasmustikoita, ihastelimme kukkivia kirsikkapuita ja keräsimme kauniin kimpun valkovuokkoja - ja mikä hienointa, onnistuimme välttämään astumasta koirien läjiin, mikä on aina riski täällä kaupungissa pusikoissa hiippaillessa. 
Sitten söimme kolmen sukupolven yhdessäollessa maittavan lounaan, mm. loimulohta, parsakaalia ja salaatteja, sekä jälkkärillä jäätelöitä ja mummin hyvää kääretorttua. Iltapäivän kuumuudessa istuskelin junnu-urheilijan äitinä kentän laidalla ja vietin pitkästä aikaa yli tunnin  nautiskellen niin, etten tehnyt mitään, eikä minua tarvinnut kukaan. 
Kaikille, ja erityisesti rakastaville, lempeille, napakoille, väliin ärtyisille, väsyneille, pirteille ja tehokkaille, uupuneille, kiireisille, kiireettömille, huolehtiville, ainutlaatuisille ja lastensa parhaille äideille kaunista äitienpäivää <3- Jantunen -

Kommentit

 1. Kuulostaa juuri hyvältä, yhteistä aikaa, sitä meilläkin tänään piisasi ja tänään äidin ei tarvinut kokata, koska kurvasimme Burger Kingin kautta. ;)

  Ihanaa äitienpäiväiltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Burgerit jonkun muun tekemäni on niin täydellistä juhlaruokaa :) Ja BKssä on vielä luksusta, kun voi käydä täyttämässä limua mukiin, kunnes halkeaa :D

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa <3 Lämmin kiitos kommenteista ja viesteistä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten päästä eroon turhasta tavarasta helposti?

Onnea uuteen kotiin X Talon ostajan self-helppari

Mitä joulu toi meille tänä vuonna?