Ihana arvonta tulossa!

Kun aloitin blogin pitämisen, oli tosi kyseessä, ja on edelleen. Ei niinkään bloggaamisen, vaan perheemme selviytymisen suhteen. Oli pakko tuulettaa ja jäsentää ajatuksia, jotta pysyisimme pinnalla katastrofin yllättämänä. Nopeasti tajusin, ettemme ole ainoita, ja tuli tarve auttaa muitakin, minkä nyt näillä resursseillaan pienin tavoin voi. Jos tämä meidän tapaus ja tilanne ei ole jo tuttu, lyhyimmän briiffauksen meidän tilanteestamme voit lukea täältä.
Pohdin blogitaipaleeni alkuun ajatusta siitä, miten rohkenisin tuoda esille blogissa avuntarpeemme ja myös laittaa iloa ja hyvää kiertämään muille. Miten eri tavoin nuo kaksi asiaa voisi yhdistää. 

Luonnostelin työnimellä Kaverille kanssa - eräänlaista kierrosta, jossa pyytäisin perheellemme pienen, aidosti todelliseen tarpeeseemme tulevan lahjoituksen, ja mahdollisesti myös jotain pientä jaettavaksi blogissa ja myös muilla tavoin. Vaikka tilanteemme on todella haastava, pyytäminen on tuntunut ihan kamalan vaikealta. Lähipiiri on tässä ollut elintärkeänä apuna. Rohkenin jo kuitenkin itsekin lähettää muutamalle taholle asiasta viestiä, ja Butik-O:n ihastuttava kauppiatar Ilona oli ensimmäinen, joka ilahdutti vastauksellaan ja halusi lähteä mukaan. Ihana Ilona, iso kiitos tästä! 

Butik-O on minulle jo "edellisestä elämästäni" tuttu, sillä olin syksyllä löytänyt heidän verkkokaupasta hyviä luonnonkosmetiikkatuotteita herkistyneelle iholleni. Luomulaatuisista, kotimaisista Kaurilan Saunan voidedeoista tuli suosikkejani, ja siirryin deodorantin käytössä syksyllä kokonaan niihin. Ja näin erityisesti siksi, että nuo Butiikin deovoiteet ovat olleet tähän asti kokeilemistani ensimmäisiä, jotka eivät ole aiheuttaneet punoittavaa ihottumaa kainaloihin lainkaan. Koska tuo maailmani paras voidedeo oli loppumassa ja tilanteemme tiukilla, rohkenin tosiaan ottaa Butik-O:hon yhteyttä ja kysyä heidän halukkuuttaan tähän #kaverille kanssa - lahjoitukseen. Ilona lupasi ystävällisesti lahjoittaa minulle pian loppuvan voidedeon tilalle uuden ja blogiarvontaan toisen. Mitään sen kummempaa sapluunaa lahjoitukseen ei sisältynyt, mutta se ilahdutti minua niin paljon, että haluan tämän postauksen tehdä tällaisessa yhteistyöhengessä.

Nyt saaan valita ensin itselleni uuden deon Butik-O:n verkkokaupassa olevista vaihtoehdoista. Olen tähän linkkiin valikoinut vain nuo voidedeot, mutta Butik-O:lta löytyy löytyy toki myös muita luonnonkosmetiikan deodorantteja.

Tämän postauksen kuvista löytyy muutama vaihtoehto, jotka houkuttelevat tällä hetkellä eniten, mutta en vielä osannut päättää. Kaurilan Sauna ja We all love Planetin deot on jo tuttuja, joten saatan ehkä kääntyä seuravaaksi Saaren Taika - voidedeoon. 

Oletko sinä huomannut tavallisten deodorantin alumiinin tai jonkin muun ainesosan ärsyttävän ihoa? En osaa sanoa miksi markettien deodorantit alkoivat muutama vuosi sitten aiheuttamaan ihottumaa, mutta onneksi nämä voidedeot eivät sitä ole tehneet, vaikka ovatkin tehokkaita.

Onko sinulla jo kokemuksia luomulaatuisista tai kotimaisista voidedeoista? 

Seuraavaksi blogissa muita juttuja, mutta palataan tähän aiheeseen ensi viikolla, jolloin saan ilon laittaa yhden vapaavalintaisen ihanan voidedeon arvontaan Butik-O:n valikoimasta 💜

Kuvat : Butik-O

♥️

Jantunen

Lämpimästi tervetuloa mukaan seuraamaan matkaamme

♥️

Facebook
Bloglovin

♥️

Tuuletuksia on blogi elämässä selviytymisestä,
sisusta,
tahdosta ja tavoitteesta,

matkasta ja määränpäästä,
hyvän ja ilon bongaamisesta, hetkistä nauttimisesta.

Asiaa arjesta,
ison remontin tarpeessa olevasta omakotitalosta,
ihmissuhteista ja vanhemmuudesta.
Välillä elämää pintaraapaisua syvemmältä,
välillä kepeää iloa sisustuksesta, vaatteista ja pihalta.

Vertaistukea arjen sankareille,
puolin ja toisin

♥️

tuuletuksia.jantunen@gmail.com

Kommentit

 1. Olet kyllä ilmiselvästi ihana ihminen, kun kaiken keskellä jaksat ajatella ja ilahduttaa muitakin <3.

  Itse olen ihan samoista syistä jättänyt tavalllisten dödöjen (on muuten harvinaisen hölmö sana :)) käytön. Ei vaan kestä iho. Tilalle olen koittanut muutamaakin eri bio-versiota, mutta niistä on tullut sellanen ikävä sivutuoksu. Mutta nyt mulla on käytössä sellanen joku suolakivi vai mikähän se oikeasti on, en enää muista (kuvastaa hyvin mun kosmetiikkatietoutta :)), joka on täysin harmiton ja hajuton, mutta samalla vähän tylsä. Alkoi voidedeot kuulostaa jotenkin sellasilta ihanan pehmeiltä ja ystävällistä. Pitääkin tutustua tarkemmin, koska oli mulle uutta.

  Pehmeää viikonloppua J <3

  VastaaPoista
 2. Ihana Annukka, kiitos kauniista sanoista, vaikkakaan ihanuudesta en tiedä (kuvailisin tunnetta tällä hetkellä ennemminkin lakastuneeksi..), mutta ilahduttaminen ja mukavat asiat antaa ainakin muuta ajateltavaa <3

  Nuo voidedeot on kyllä oikeasti testaaisen arvoisia. Sain alkuharjoittelun jälkeen niistä maksimiin sen tehonkin aika nopeasti. Tärkeää on pestä se edellinen kerros pois alta hyvin sellaisella pesuaineella, joka ei tietystikään kuivata tai ärsytä kainaloita, mutta ottaa tuon deon pois sieltä kainalosta. Se ei ihan pelkällä vedellä lähde riittävän hyvin. Näin se uusi kerros pitää ja kainalot pysyy freesinä, ainakin mulla sen vuorokauden. We love the planet pitää pisimpään, ainakin mulla jopa pari vuorokautta, jos nyt mennään ääriolosuhteisiin ;)
  Olen myös kokeillut joskus aikanaan suolakiveä, se on varmasti hyvä myös. Jos näitä voidedeoja innostut kokeilemaan, niin kaikkein miedoin ja todella oikeasti täysin tuoksuton on näistä mielestäni Kaurilan Saunan tuoksuton voidedeo.
  Ihanaa viikonloppua teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 3. Kokemusta ei vielä ole noista luomuvoidedödöistä, mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla. Kaupan dödöt aiheuttavat kutinaa ja kirvelyä, ei kiva. Arvonnassa mukana :)
  annu.liina78@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi tutustumaan voidedeoihin. Näitä en ole marketeissa nähnyt, mutta kannattaa merkkejä googlettaa ja katsoa, jos joku myisi sen verran lähellä, että voi mennä katsomaan purkkia ja jos testeri löytyy, niin kokeilemaankin :)

   Poista
 4. Olen itsekin erityisen herkkäihoinen ja siksi olen pitkään etsinyt sopivaa luonnonmukaista deodoranttia, jossa olisi vieläpä hyvä, mieto tuoksukin. Kiinnostaisi kyllä siis kokeilla noita! Kiitos siis hyvästä vinkistä. Osallistuisin mielelläni myös arvontaan. hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, nämä olivat mullekin ihan huikea löytö, suosittelen kokeilemaan ja toivottavasti löytyy sinullekin sopiva ja ihoa ärsyttämätön tuote. Soodatonta suosittelen, mikäli on oikein herkkä iho.
   Ja arvonta on tosiaan tulossa ensi viikolla, ihanaa, jos ehdit tulla osallistumaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa <3 Lämmin kiitos kommenteista ja viesteistä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten päästä eroon turhasta tavarasta helposti?

Onnea uuteen kotiin X Talon ostajan self-helppari

Mitä joulu toi meille tänä vuonna?