maanantai 16. huhtikuuta 2018

Hyvissä tunnelmissa & arvonnasta muistutus

Kuva Butik-O

Oletko koskaan 
kävellyt raikkassa, 
puhtaassa ilmassa, 
ympärilläsi sataa, 
mutta yksikään pisara 
ei osu sinuun? 

Niin minulle tapahtui tänään. 

Enkä oikein tiedä mitkä hormoonit ja tähdet ovat nyt näin hyvin kohdillaan, kun tänään minulla on ollut erityisen onnellinen olo. Ehkä siinä on ripaus jotain irti päästämisen helpotusta, josta viime postauksessa hieman kirjoitin. 

Onnellisuus pitkän tauon jälkeen tuntuu niin ihanalta, tutulta, ihan samalta kuin silloin ennen meidän the talokeissiä, vaikkapa vuosi sitten tähän aikaan. Ehkä se on kevät, kun aurinko tuo toivoa, sateet huuhtelevat pahimpia pölyjä ja tuulet tuovat uusia mahdollisuuksia. 
Jos et tunne vielä tarinaamme, lyhin briiffi löytynee täältä


Sitten vielä muistutus arvonnasta! Jos et ole vielä osallistunut, niin suosittelen klikkaamaan mukaan ihanaan arvontaan, johon voit osallistua täällä vielä tämän viikon ajan. Yhdelle onnekkaalle on jaossa suomalaista luonnonkosmetiikkaa eli vapaavalintainen voidedeo Butik-O:n valikoimasta. 

Suosittelen näitä voidedeoja niiden vakkarikäyttäjänä lämpimästi, sillä en ole löytänyt näistä mitään moitetta tai kehitettävääkään. Pitävät tehokkaasti kainalot raikkaina, ja tuoksuvat aluksi miedosti, paitsi tuoksuttomat eivät tietenkään tuoksu lainkaan (joka on ihana tuoksu sekin!). 

Mikä parasta, nämä voidedeot eivät ärsytä ainakaan minun herkistynyttä ja helposti ärtyvää ihoa. Yksi purkki kestää päivittäisessä käytössä n. 3kk, joten sanoisin näitä myös hyvin riittoisiksi.

Kuva: Butik-O


Lämpimästi tervetuloa seuraamaan matkaamme

Jantunen

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, että onnellisuuttakin alkaa jo tulla vähitellen, varmasti tervetullutta vaihtelua :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kyllä vaan. Tosin tänään taas on tullut sen verran tiukkoja solmuja eteen, että ei ihan samoissa tunnelmissa jatkettu. Aina ei tiedä itkeäkkö vai nauraakko, kun elämä tuntuu heittelevän kuin Mikki Hiiren purtta merihädässä. Ei auta kun luottaa, että asiat kyllä vielä järjestyvät jotenkin. Mukavaa päivää :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kuulla ja kyllä ainakin kevät tekee ihmeitä ja tuntee herkemmin onnen hippusia. <3 Mukavaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 4. Hippusista syntyy elämän aikana iso valtameri :) Kiitos ihana Tiia ja samoin sinne <3

  VastaaPoista
 5. Mukava kuulla että kevät on tunnut onnellisuutta sinulle! <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kaisa <3 Pohdin itse eilen vielä, kun tilanteet TAAS muuttuivat meillä, kuten ne tuppaavat näköjään tekemään välillä monta kertaa päivässäkin, että mitkä tekijät tekevät välillä päivistä paljon kevyemmän kulkea. Keväällä on pakko olla oma osuutensa, koska valo ja luonto. Sitten siellä on isoimpana tekijänä varmasti se asioiden järjestyminen tai eteenpäin meneminen, joskus myös vain se hyväksyminen, joka loksahtaa päähän jotenkin ja jostain, mitä en osaa selittää. Ja joskus se on vain joku monen tekijän summa hyvinvoinnin ja terveyden tilasta. Jos elimistössä on kaikki siinä määrin kohdillaan, että sillä on ihan ok toimintavalmius, se heijastuu varmasti mielialaankin.
  Mukavaa päivää sinulle :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa <3 Kiitokset viesteistä

LUETUIMPIA BLOGISSA NYT

Syksyn loppukaneetti

Kuten instagramissa jo ilmoittelinkin, meidän Tuuletuksia-blogi on tullut tienhaaraan. Se ei ole tien pää, vaan risteyskohta, ...