Arvonnan voittaja ja voidedeon käyttöohjeista

Kuin tuhkimolta juhlat konsanaan, eilen klo 24 päättyi tässä postauksessa ollut arvonta, jossa oli palkintona vapaavalintainen voidedeo luonnonkosmetiikkaan keskittyneen Butik-O:n verkkokaupan valikoimasta. Ystävällinen kauppiatar Ilona tarttui kutsuuni pieneen #kaverille kanssa - kierrokseen, ja hän lahjoitti minulle yhden voidedeon ja blogilleni arvottavaksi toisen.


Lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Arvonnan voittajaksi napsahti tällä kertaa Sumi: "En ole näitä vielä kokeillut, mutta ystäväni hehkutti sen verran Kaurilan Saunan Appelsiininkukka -dödöa, joten valkkaisin sen :)"

Ihanaiset onnittelut Sumille, jolle laittelen sähköpostia vielä tänään.


Kuva: Butik-O

Jos innostuit näistä luonnonkosmetiikan voidedeoista, niin vinkkaisin käyttöohjeista vielä muutaman asian. Ensinnäkin puhdista aina kainalot ennen uutta voidedeoa hyvin, jotta sinne ei jää edellisen kerran jäämiä. Yhteen kertaan, eli kahteen kainaloon riittää n. kolmasosa teelusikallinen. Hiero kevyesti muutaman sekunnin ajan viileää voidedeoa sormien välissä, jotta se lämpenee ja notkistuu. Levitä voidedeo myös kainalokuopan ympärille eli tarpeeksi laajalle alueelle.


Kun vaihdoin kokonaan kainaloiden ihottuman takia kaupan deodoranteista pois viime syksynä, olen alkusäätöjen pärjännyt näillä luomulaatuisilla voidedeoilla niin hyvin, etten tällä hetkellä missään nimessä haluaisi palata takaisin mihinkään muuhun. Itse löysin nämä sattumasurffauksen kautta, mikä oli oikein hyvä sattuma. Aurinkoista viikon alkua toivotteleepi,

Jantunen

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan matkaamme


Kommentit

 1. No pahus. Huti tuli, mutta onnea Sumille :).

  Ja sulle muuten vaan kaikkea hyvää <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon samoin, toivotaan onnea muutoin kovasti sinne tähän viikkoon :) Arvontaprosessi eteni hurjalla skrollauksella, ja samalla asiaansa erittäin suurella vakavuudella ja innokkuudella suhtautunut avustajani silmät kiinni osoitti kohtaa ruudulla huutaen stop. Taustalta puuttui vain Kummelin kuuluisa Arvontalaulu.

  VastaaPoista
 3. Aurinkoista viikon alkua Sinulle, meillä sateista ja harmaata.

  Kevätterveisin WIlla Ronjatar

  https://willaronja.blogspot.fi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa <3 Lämmin kiitos kommenteista ja viesteistä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten päästä eroon turhasta tavarasta helposti?

Onnea uuteen kotiin X Talon ostajan self-helppari

Mitä joulu toi meille tänä vuonna?