Suomen, tai vähintään kaupungin kaunein koti!

Vaikka Tuuletus ei (vielä) ole sisustusblogi, on ennen pakkasaurinkoon karkaamista heitettävä talohehkutus. Suomen, tai vähintäänkin Turun kaunein koti on nyt nimittäin myynnissä täällä! 

Kuvat on lainattu Pihkala-blogista.

Talo on viimeisen päälle pieteetillä, ammattilaisen ottein rakenteita, järjestelmiä ja pintoja myöden peruskorjattu. Sen taidolla sisustanut Maija on myös ottanut myynti-ilmoituksen ehkä universumin kauneimmat kuvat.

Kuvia kannattaa ehdottomasti käydä ihastelemassa, erityisesti, jos ei ole Turussa päin liikkeellä ja pääse taloa livenä näkemään.

Olen seurannut tämän talon peruskorjausta Maijan blogista. Ja jo ennen tämän talonkin aikoja Pihkala oli ensimmäinen blogi, johon uskalsin kirjoittaa bloggaajalle kysymyksen. Maijan ystävällinen vastaus poiki rohkeuden sijoittaa pitkään haaveilemaani sisustuselementtiin, jonka ympärille rakensin sitten oman talomme väljän sisustuksen pitkälti suvussa siirtyneistä huonekaluista, ja muutamista harkituista ostoista.


Pidän sekä tämän ihastuttavan talon, että blogin rauhallisesta tunnelmasta. Blogissa keskitytään sisustuksen maailmaan, mutta pieniä raotuksia siellä täällä vilahtaa myös Maijan muuhun elämään, joka taitaa olla kulissien takana huomattavasti vilkkaampaa, kuin miltä blogissa näyttää.

Maijan taito sisustaa tiloja väreillä, materiaaleilla ja tekstuureilla on omaa luokkaansa. Samoin hänen valokuvansa.

Viime vuonna  Habitareen suunnittelemassa
Avotakka-kodin sisustuksessa ihastutti kovasti samanaikainen tarkkuus ja huolettomuus nimenomaan sijoittelussa ja asettelussa.

Myös Avotakka-kodin värimaailma yllätti positiivisesti näin skandinaavisen vaaleuden valtakaudellaRohkeat ratkaisut vahvistivat taas kerran sen ikuisen tosiaasian, että oikeat palaset toisiinsa yhdistettyinä ovat enemmän kuin osiensa summa.

Jos voittaisin lotossa, (...hankkisin meille isomman evakkokämpän, sistustaisin sen kuin entisen omamme, purkaisin meidän nyt yhtäkkisesti surullisena tyhjillään nököttämään jääneen ja valtaisaa remonttia hämmennyksen vallassa odottavan talon, rakentaisin tontille uuden terveen kivi- tai hirsitalon, ja vaikka toisenkin jollekin sitä tarvitsevalle, ja...) tilaisin Maijan sisustamaan uuden kotimme. Hänen käsiin voisin avosylin luovuttaa tuon itsellenikin rakkaan ja nautinnollisen prosessin tietäen, että lopputulos ilahduttaisi loppuelämän.

Kuvat myynti-ilmoituksessa ja blogissa Turun Kuuvuorella sijaitsevasta talosta puhukoon puolestaan. Kokonaisuus on pienehköstä tontista huolimatta hengittävä (ja myös hengästyttävä).

Pihan suunnittelussa ja istutuksissa on otettu huomioon talon tunnelma ja henki.

Täällä lisää näkymiä kylpyhuoneeseen, jossa mikrosementti luo suorastaan elokuvamaisen tunnelman.

Makupaloja keittiöstä voit katsella mm. täältä ja täältä.

Kaikkea hyvää uuteen kotiin heille onnekkaille, joka pääsevät kauniin Kuuvuoren kuningattaren tarinaa jatkamaan!


Kuvat on lainattu Pihkala-blogista.
         

Kommentit

 1. Huh, nyt oli kyllä häkellyttäviä sanoja koko postaus täynnä. Kauneimmat ja nöyrimmät kiitokset, ihana kuulla että taloprojektimme ja muutkin touhuilut ovat innostaneet ja inspiroineet. Toivottavasti seurailet mukana uusissa käänteissä myös vastaisuudessa. :)

  Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Maija, kuulolla ollaan toki jatkossakin. Hyvää alkavaa kevättä!

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa <3 Lämmin kiitos kommenteista ja viesteistä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten päästä eroon turhasta tavarasta helposti?

Onnea uuteen kotiin X Talon ostajan self-helppari

Mitä joulu toi meille tänä vuonna?