MOT - tämä kannattaa katsoa !


Katso tämä ohjelma ja motivoidu olemaan valveutunut oman asumisterveytesi suhteen. 

Koskaan ei tiedä, osuuko tämä huono arpa johonkin lähellesi. Jos ikinä meinaat asua jossain rakennuksessa, riski vauroiden syntymisestä voi olla olemassa. 

Kosteusvaurio ei missään nimessä aina tarkoita hometta. Suuri osa vaurioista saadaan korjattua ennen kuin mikrobit lähtevät kasvuun ja valtaavat alaa, ja aiheuttavat oireita. Ja pahimmissakaan hometaloissa kaikki eivät oireita saa. 

Mutta ne jotka saavat, ne jotka menettävät kotinsa, omaisuutensa ja terveytensä, menettävät aivan turhaan aivan liikaa. On tärkeää, että tästä puhutaan ja kokemuksista opitaan. 

Ohjelma ei kerro meidän perheestämme, mutta me olemme #yksiniistä. Perheemme on kohdannut vastaavan kriisin ja menettänyt unelmiemme omakotitalostamme yllättäen ja ennalta varoittamatta löytyneiden vaurioiden vuoksi aivan liikaa. Tarkoituksena ja tavoitteena on selvitä, ja sen eteen tehdään töitä joka päivä.


MOT

Kun home asettui taloksi

  • 28 min
  • toistaiseksi
  • 0 katselua
Homevauriot suistavat yhä useamman perheen elämän raiteiltaan. Vantaalaiselta yrittäjäperheeltä homekatastrofi vei kodin, rahat ja lasten terveyden. Toimittajana Kai Byman.

OHJELMAN TIEDOT

TV-lähetyksen ääniraidatsuomi stereo
Tekstitysohjelmatekstitys (suomi)
Katsottavissa ulkomailla

LÄHETYKSET

  • Yle TV1
  • TV Finland
  • Yle TV1
  • Yle TV1


Perhe Jantusen kuskeina toimii nelkyt+risainen pariskunta, joka osti toiveidensa unelmatalon, mutta elämä vaihtoi kauppakassiin talokatastrofin ja evakkomatkan. Tuuletuksia-blogissa selviydytään ja edetään sisulla, suurilla tunteilla, järjen äänen järjestäytymisellä ja arjen ilojen löytämisellä. Meillä on tavoite. Ja tavoitteen ympärille luodaan parhaillaan projektia. Tervetuloa mukaan <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten päästä eroon turhasta tavarasta helposti?

Onnea uuteen kotiin X Talon ostajan self-helppari

Mitä joulu toi meille tänä vuonna?