lauantai 27. tammikuuta 2018

Remppakertomuksia ja raksablogeja

Perhe Jantunen kuskeina toimii nelkyt+risainen pariskunta, joka osti toiveidensa unelmatalon, mutta elämä livauttikin kauppakassiin talokatastrofin ja evakkomatkan. 

Tervetuloa mukaan seuraamaan, kuinka askel kerrallaan ponnistellaan pohjamudista, risukasan alta valoa kohden aurinkoon. Suunta on eteen ja ylöspäin. Täältä tullaan, elämä!

Otan mielelläni vastaan juttusi tai blogilinkkisi täällä jaettavaksi. Laita viestiä maililla tai facessa. Kaikki "blogittomat" kertomukset julkaistaan nimettöminä. Kiitos, kun  jaat kokemuksesi täälläkin muille hyödyksi ja kannustukseksi!

Remontteja


* Remppatarina # Hometalomutsin blogissa
Puurunkoisessa 80-luvun omakotitalosta korjataan laaja mikrobivaurio, joka löytyy talon alapohjasta ja jonka syylliset juontavat juurensa talon rakennusaikaan ja puutteelliseen ilmanvaihtoon. Urakassa seurataan laajoja purkutöitä ja saneerausta.

* Remppatarina #2
Kertomus talosta, jonka katto oli eristetty neljällä ikeakassillisella Rakentaja-lehtiä.

*Remppatarina #3 Sairaan kauniista kodista löytyy Annan blogista, joka kertoo hometalon matkan rintamamiestaloksi. *Remppatarina #4 uuden talon sisäilmaongelmista, joissa syyllisinä mm. betonin kosteus ja askeläänieristeet. Ehdoton lukusuositus Märkä Betoni - blogille. RaksablogejaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Parasta blogissa on vuorovaikutus. Kommentit ilahduttavat aina kovasti.

LUETUIMPIA BLOGISSA

Paluu arkeen - helpotuksia selviytymiseen

"Niinä hetkinä koen, että he parhaiten myös luottavat, kun kerron, että edes turhautuneimpina ja ärtyneimpinäkin hetkinäni en koska...